Welkom op de blog van BC'80.

Zoals de naam al zegt, is de badmintonclub BC’80 in 1980 opgericht door een aantal enthousiaste badmintonners. Met het doel om een sportieve, lichamelijke beweging te hebben én om de badmintonsport in het algemeen te promoten. En na al de jaren is BC’80 nog steeds een vereniging van enthousiaste badmintonspelers. Elke dinsdagavond kunnen onze 54 leden (juli 2010) een “shuttletje slaan” in sporthal de Dommel (VMBO) te Boxtel. Tijdens deze avond van 20.00 tot 22.30 uur zijn 9 speelbanen ter beschikking. We maken op de speelavond gebruik van een “prikbord”. M.b.v. dit prikbord spelen de leden steeds met verschillende partners tegen verschillende tegenstanders.
Op deze manier spelen de leden steeds zeer gevarieerde wedstrijden van 20 minuten.
Ook is er de mogelijkheid om te trainen. Onze trainer geeft zijn trainingen aan zowel recreanten én competitiespelers. Tijdens de trainingen wordt aandacht besteed aan conditie, techniek en de spelregels.
Bij BC’80 is er ook de mogelijkheid om competitie te spelen. En wel binnen de Bossche Badminton Federatie (B.B.F.). Wedstrijden tegen gelijkwaardige tegenstanders in de omgeving van ’s-Hertogenbosch.
Naast de speelavonden organiseert BC’80 ook een aantal interne toernooien. Per jaar worden 3 toernooien georganiseerd: 2 mini-toernooitjes op de dinsdagavond en 1 toernooi met aansluitend een feestavond. Toernooien waarbij de gezelligheid voorop staat, maar waarbij het sportieve gehalte hoog is.
Kortom: BC’80 is een gezellige club in een sporthal waar na het badmintonnen het heel gezellig kan zijn tijdens de evaluatie van het geboden spel. En wij willen dat graag in de praktijk laten zien.
Kom op dinsdagavond (met badmintonspullen) naar sporthal de Dommel en speel een keer mee. Gratis en voor niets.U zult zien: badminton is zeker een sport voor u.

zaterdag 9 oktober 2010

Toernooi en feestavond 7 november .........

Op 7 november 2010 is het weer zover:

TOERNOOI MIDDAG

en

FEESTAVOND

Het toernooi begint om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur. En het belangrijkste:
iedereen MAG een partner meebrengen waarmee je het gehele toernooi speelt.
Let wel: je moet niet. En als je geen partner hebt, dan zorgt BC'80 voor een partner van ongeveer gelijke speelsterkte.

De zaal is open om 11.30 uur.

Inschrijven op de bekende inschrijflijsten op de kist of via info@bc80-boxtel.nl.

Na het toernooi hebben we even rust want om 17.00 uur begint de feestavond bij "zaal d'n Boer" op Zandvliet. En we zorgen voor een hapje en een drankje (of meer), en voor een stukje live-muziek.

Maar om 22.00 uur is het: "oogjes dicht en snaveltjes toe". Want het bestuur moet maandag weer gewoon werken en een heleboel van jullie ook.

Heeeeeeeel graag tot ziens op 7 november, liefst bij allebei de evenementen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten